joi, 22 octombrie 2015

Ce spun elevii despre întâlnirea transnațională din Turcia - Luisa Emanuela Hordouan

Datorită participării la proiectul Erasmus+, am avut ocazia să vizitez o țară cu multe obiective turistice, obiceiuri și tradiții diferite de cele ale noastre. Am învățat multe lucruri noi, am legat prietenii și am observat diferite tipuri de oameni. 
Marți, 13.10.2015, am început ziua matinali, cu micul dejun la restaurantul hotelului. După micul dejun, ne aștepta un autocar în fața hotelului pregătit de un drum lung spre Amasya.
Una dintre activitățile mele preferate din acea zi a fost drumeția spre castelul din Amasya, un oraș aflat la 150 km de Çarşamba. A fost un drum lung, dar peisajele au meritat efortul depus. Am primit fiecare câte un pachețel cu mâncare și apa. Am pornit împreună admirând fiecare peisaj și fotografiind tot ce ne înconjura. Drumul până sus părea fără sfârșit. 
Până să ajungem la capătul destinației am făcut mai multe pauze pentru a fotografia peisajul minunat și pentru a ne odihni câteva minute. Ajunși la capătul drumului, am putut respira ușurați că am reușit să mergem până la capăt. 
După atâta efort, a urmat o mică ieșire la un suc, după care ne-am urmat programul de vizită turistică. 
Sunt foarte fericită că am avut ocazia să particip la acest minunat proiect, de unde am rămas cu amintiri frumoase și numai impresii bune față de ceilalți. 

Mi-aș dori să mai pot repeta această experiență sau cel puțin una asemănătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu